Til leseforslag
Omslag: "None of this is true" av Lisa Jewell

Voksne

None of this is true

Lisa Jewell

Psykologiske thrillere RomanerPodkasting
Bestill

Anbefaling

Spennende psykologisk thriller du ikke vil legge fra deg

Lisa Jewells nye psykologiske thriller sluker deg fra start til slutt, og bærer med seg en spennende og ubehagelig følelse gjennom hele boka.

Forfatteren har et godt fortellergrep som veksler mellom tid og format: Vanlig fortellerstemme i tredje person, dialog mellom hovedpersonene, og fremtidens true crime-serie om historien.

Man ønsker bare å lese videre, og lurer hele tiden intenst på hva som egentlig har skjedd.

Om boken

To kvinner, Alix Summer og Josie Fair, møtes når de er ute og feirer bursdagene sine på samme restaurant. Og det viser seg at de ikke bare er bursdagstvillinger, de ble også født på samme sykehus. Alix er en journalist og podcaster, og lurer på om dette kan være den neste historien hennes: Fortellingen om to kvinner som deler samme bursdag, men har totalt forskjellige liv. Hun foreslår det for Josie, og de begynner å dele fortellinger i Alix’ studio. Men Alix begynner sakte å innse at Josie har skjult noen veldig mørke hemmeligheter, og før hun vet ordet av det har Josie ormet seg inn i livet – og hjemmet – hennes. Alix begynner å frykte at Josie aldri kommer til å dra. Men hun forsvinner like fort som hun kom. Og først da oppdager Alix at Josie har etterlatt et fryktelig avtrykk på dem, og at familien hennes er i større fare enn hun trodde var mulig.

Kontakt

Sandnes kommune
Ansvarlig redaktør: Trude Svanes
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content