Til leseforslag
Omslag: "Faen, faen, faen" av Linn Strømsborg
Voksne

Faen, faen, faen

Linn Strømsborg

RomanerAggresjon – sosial interaksjon Kvinner Selvaksept
Bestill

Anbefaling

Et moderne anti-mesterverk

Faen Faen Faen handler om alle uskrevne og skrevne forventningene kvinner har til seg selv og andre. Ikke noe nytt kanskje? Joda! Linn Strømsborg gir oss innblikk i hvordan dette påvirker oss, enten vi vil det eller ikke.

Å lese denne boken gjør deg godt hvis du ikke orker nok en konvensjonell roman om det indre liv, for her er det mye irritasjon og eksplosivt raseri. Er du millennial eller Gen X vil du ha maksimalt utbytte av denne romanen!

Om boken

Britt er sint. Hun er sint fordi hun ikke lever et annet liv. Og hun er sint fordi hun ikke vil leve et annet liv. Hun har nettopp skjelt ut datteren, ektemannen og alle vennene deres. Som egentlig er hans. Og det føltes godt. Nico er tilsynelatende Britts motpart. Ikke sint. Ikke tynget ned av forpliktelser. Ikke etablert. Ingen familie. Likevel digger hun Britts raseri. Faen, faen, faen handler om de forventninger en kvinne kan tillate seg å ha til livet, og de begrensninger til det samme som ennå ligger nedsunket i kulturen vår. Det er på høy tid å rase. Og rive ned. Og bygge nytt.

Kontakt

Sandnes kommune
Ansvarlig redaktør: Trude Svanes
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content