Til leseforslag
Omslag: "Det kunne jeg jo før! : alt du lærte på skolen og som du nå har glemt" av Anne Lene Johnsen

Voksne

Det kunne jeg jo før!

Anne Lene Johnsen

Kunnskap
Bestill

Anbefaling

Kortfattet oppfrisking av gammel kunnskap

Anne Lene Johnsen har samlet grunnleggende kunnskap, slikt som vi lærte på skolen en gang i tiden, og som nå ofte bare er et vagt minne. Boken er delt inn i skolefag - selvsagt, og Johnsen har fått hjelp av eksperter i de ulike fagene for å komme fram til hva som er det viktigste folk bør kunne.

Emnene er beskrevet kort og boken er lett å lese. Nå kan du hente tilbake gammel kunnskap, for egen glede, eller for å unngå å bli flau i samtaler på jobb og i sosiale lag.

Om boken

Pythagoras læresetning, fotosyntesen og verdens syv underverker - grunnskolepensumet skal jo helst sitte. Men gjør det nå egentlig det? De fleste av oss har vel kjent på følelsen av at ting man kunne på rams en gang i tiden nå har gjemt seg bort i hukommelsens irrganger. Noe av det er direkte flaut ikke å ha kontroll på, og det hadde jo vært kult å slippe å google elementær kunnskap på jevnlig basis? Her kommer løsningen! I denne boken har quiz- og IQ-mester Anne Lene Johnsen samlet alt det som et voksent menneske bør være utrustet med av kunnskap om både norske og internasjonale forhold. Fordelt på de klassiske skolefagene norsk, geografi, historie, samfunnsfag, matematikk, KRLE og naturfag går hun gjennom grunnleggende allmennkunnskap.

Kontakt

Sandnes kommune
Ansvarlig redaktør: Trude Svanes
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content