Helin vil anbefale følgende bøker:

 

Nina E. Grøntvedt –Hei, det er meg!

Denne boka handler om at Oda mister venninnen sin Helle og hun prøver å ordne opp i det. Jeg synes at det er en kjekk bok og det er nesten som å lese en ekte dagbok. Anbefales for alle som liker litt humor. Terningkast: 6.

 

Antony Horowitz –Stormbreaker

Alex Rider finner ut at onkelen er død. Foreldrene har dødd i et flykrasj. Alex lever nå med Jack Starbright. Alex Rider prøver å finne ut hva som skjedde med onkelen sin og det er da hans store agenteventyr begynner. Jeg synes at det er en spennende bok og jeg anbefaler den til alle. Terningkast: 5.

Ingunn Aamodt –Marlena Evensen

Marlena Evensen er en ung jente som holder en fest der de drikker alkohol og fester med hennes venner, Minda og Emma. Det er litt kjærlighet og vennedrama. Jeg synes at det er en kjempebra bok og den er lærerik for oss ungdommer. Terningkast: 6.

 

Berit Alise vil anbefale følgende bøker:

 

Tom Egeland –Den store spøkelsesboka

Her får du vite alt om gjenferd, historier, vampyrer, varulver, hekser og mye mer. Den inneholder mye fakta og historier. Den passer perfekt på overnatting og Halloween. Jeg klarer så vidt å legge den fra meg. Den er både spennende, interessant og litt moro. Terningkast: 4+.

Sara Shepard –Pretty Little Liars

Fire venninner mister jenta Alisom, som er lederen i gjengen. Hun forsvinner på mystisk vis, men hvordan forsvinner hun? Boka er spennende og du kjenner deg ofte igjen i den. Terningkast: 5+.

 

Vira vil anbefale følgende bøker:

 

John Green –Faen ta skjebnen

Hazel og Gus har begge en interesse for bøker. Men hva skjer når de bytter bøker? Hvilke hemmeligheter blir avslørt og hvilke skapes?

Katharine McGee –Tusen etasjer høy

Hva skjer på tusende etasje? Hvem bor der? Løgner, bedreg og hemmelige allianser kan føre til bare en ting – drama og vennskapsbrudd. For når du er på toppen kan du bare gå en vei. NED.

Jandy Nelson – Jeg gir deg sola

Hva skjer mellom tvilingsøsknene Jude og Noah? Hva skjedde da de fylte 13 år? Gutter og jenter – kjærlighetssorg? Vet de hele historien?

Veronica Roth –Divergent

De ærlige. De modige. De uselviske. De fredfulle. De intelligente. Fem grupper, ett valg kan forandre deg.

Sara Shepard –Små søte løgnere

Fire vakre og bekymringsløse jenter mister en venn. Spenning, drama og mysterier. Hvem er tatt og hvorfor gjør hun det hun gjør?

Nicola Yoon – Sola er også en stjerne

Natasha følger hjernen og Daniel følger hjertet. Men kan de endre hverandres mening? Alle valg de har tatt har ført dem sammen, men hvilke valg er riktige?

 

 

Translate »
Click to listen highlighted text!