What I See
av Brooklyn Beckham

What I See er en fotobok av Brooklyn Beckham. I What I See presenteres et fotoprosjekt, hvor Beckham gjennom flere kapitler lar bildene fortelle en historie. Boken er et spennende og interessant innblikk i Brooklyn og kjendisfamiliens liv. Intime familiebilder av David og Victoria Beckham og Brooklyns søsken flettes sammen med fotografier og glimt fra hverdagen til en av verdens mest kjente ungdommer. Lån boken her.

 

Nikolai Astrup si magiske verd
(red. Inger Schjoldager)

På KODE kunstmuseum i Bergen står utstillingen «Nikolai Astrup – Ut av skyggen» (3/3-17 – 31/12-19). Utstillingen presenterer «Astrups mange skiftende stemninger og ulike skildringer av mennesker i nærkontakt med naturen». Kunst- og aktivitetsboken Nikolai Astrup si magiske verd: biletbok for små og store er ment som et første møte med Astrups bilder. Her er i underkant av femti Astrup-verk satt sammen med fotografier, tekst og illustrasjoner. Lån, les og lek – reserver boken her.

 

Barnas bok om dyrespor
Vesla Vetlesen

«Norsk natur kryr av ville dyr som ikke er så lette å få øye på. Kommer det mennesker, løper de gjerne av gårde og gjemmer seg. Heldigvis for oss setter de spor overalt, med føtter, tenner, horn – og bæsj, så klart» (fra forlagskatalogen). I Barnas bok om dyrespor presenteres et utvalg spor og kjennetegn for flere av skogens mest kjente dyr. Her kan du lære om dyrespor for spesifikke arter og hvordan du kan gjenkjenne disse i naturen. Lån boken her, og skynd deg ut i skog og mark for å lete etter dyr og dyrespor!

 

Translate »
Click to listen highlighted text!