Meråpent bibliotek

Meråpent bibliotek

Fra og med torsdag 13. juni vil Sandnes hovedbibliotek ha meråpent. Det betyr at Sandnes bibliotek vil ha et selvbetjent tilbud med utvidede åpningstider! Dette er en ekstra tjeneste til kommunens innbyggere, og bibliotekets brukere, og vi krever en signert kontrakt av de som ønsker å benytte seg av tilbudet.

Ved å oppgradere lånekortet ditt gjennom denne kontrakten får du tilgang til bibliotekets lokaler i 2. og 3. etasje i Elvegata 27, mellom kl. 09:00 og kl. 22:00 mandag til søndag, samt på filialer som har tilsvarende tilbud.

Bibliotekets bemannede åpningstider er kunngjort på hjemmesiden. Ansatte er ikke tilgjengelig for assistanse utover disse. Utlån eller tjenester som krever ansatte, som utlån av nøkler til studieceller, kontroller til spillekonsoller, lån fra andre bibliotek eller kopiering og skanning, er dessverre ikke tilgjengelig i meråpen periode.

Tilgangen i de ubemannede periodene krever lånekort oppgradert til adgangskort.

Endringer i åpningstider vil bli kunngjort på hjemmesiden.

For å oppgradere lånekortet ditt til adgangskort, må du være over 18 år og godta kontrakten.

Adgangen som gis gjelder kun eier av lånekortet. Unntak: foresatte kan ta med barn i ubetjent åpningstid, men er ansvarlig for dem, og må være sammen med dem mens de oppholder seg i biblioteket.

Opphold i biblioteket skjer på eget ansvar, og lokalene må forlates ved brannalarm, stengetid eller ved andre varslinger.

Kontrakten må leveres personlig på biblioteket, og legitimasjon må vises.

Kontrakten finner du her.

Translate »
Click to listen highlighted text!