Litt.Sandnes 2018 3.-7. november

 

Mye spennende på programmet til Litt.Sandnes 2018.

Dobloug-prisen for 2018 ble tildelt forfatter Vigdis Hjorth og poet Helge Torvund. Begge vinnerne kommer til Litt.Sandnes 2018.

Det blir dobbel dose Drangsholt søndag 4. november.

Forfatteren Helga Flatland har hatt stor suksess med boken En moderne familie som forteller om tre voksne barns sterke reaksjoner på foreldrenes uventede skilsmisse. Helga Flatland møter vår litteraturformidler Sebastian Jazdzewski til en litterær samtale om livet i familien.

Sandnes bibliotek arrangerer Litt.Sandnes for å spre leseglede og kulturopplevelser gjennom foredrag, forfattermøter, litterære samtaler, kreative verksteder, konserter og eventyrstunder. Vi har fokus på lokale kulturkrefter, men inviterer også kulturpersonligheter fra hele  Norge og utlandet.

Fjorårets program finner du her.

Vi inviterer til helaften på Sandnes brygge 7.11. Kvelden innledes med en presentasjon av litteraturen gjennom 60 år med Aud Jorunn Hakestad, fortsetter med lyrisk samtale mellom poetene Helge Torvund og Kristin Auestad Danielsen og avrundes med vakker musikk i regi av Tom Roger Aadland.

LOKALLAGET

Vi er ekstra glade for at vi har så mange gode lokale forfattere på programmet i år. I tillegg til Janne Stigen Drangsholt, Helge Torvund, Terje Torkildsen og Tore Renberg, kan du stifte nærmere bekjentskap med de fire forfatterne nedenfor som alle er aktuelle med nye romaner i høst. Arrangementene inngår i våre to skjønnlitterære helaftener i hyggelige omgivelser på Sandnes bibliotek. Enkel servering av vin og mineralvann. Arrangementene er gratis, men husk å reservere plass.

Translate »
Click to listen highlighted text!