dager til Litt.Sandnes 2021
30.10 - 03.11

Rune Salvesen – Bunkers

I et intervju publisert i Stavanger Aftenblad i mars innrømte Rune Salvesen for Jan Zahl at han ikke visste hva hans siste roman, Bunkers, egentlig

Litt.Sandnes 2021

Hvert år ønsker Litt.Sandnes velkommen til møter med lokalt forfatterskap. Også i år får vi inn en sterk representasjon av forfattere med tilknytting til Rogaland.

BitteLitt.Sandnes 2021

Årets Litt.Sandnes starter med en lørdag fylt med kjekke programposter for hele familien. Siden i fjor har vi kallet denne delen av festivalen for BitteLitt.Sandnes. Den 30.

Litt.Sandnes er Sandnes biblioteks litterære festival. Den har vært arrangert siden 2015, og pleier å finne sted ved månedsskiftet oktober-november.

Programansvarlig
Sebastian Jazdzewski
E-post: sebastian.jazdzewski@sandnes.kommune.no
Tlf: 91181835

Hva er Litt.Sandnes?

Målet med festivalen er å formidle spennende kulturuttrykk og aktuelle samfunnsrelaterte temaer i ulike former. Gjennom årene har Litt.Sandnes vært en arena for samtaler om skjønnlitterære fortellinger, sakprosa-relaterte foredrag, paneldiskusjoner om litteratur og samfunn, poesi- og musikkvelder, teaterforestillinger og mer.

I 2020 utvidet biblioteket sitt festivaltilbud for barn. Denne delen av festivalen heter nå BitteLitt.Sandnes.

Samarbeid og støtte

Litt.Sandnes hadde ikke vært det samme arrangement uten engasjement og hjelp fra en rekke samarbeidspartnere (noen av dem har også vært arenaer for festivalen):  Sandnes Brygge, Vitenfabrikken, Sandnesposten, Restaurant Fira, BådeOg, Vatne Bokhandel og Melkebaren.

Litt.Sandnes har hittil mottatt økonomisk støtte fra Nasjonalbiblioteket, Fritt Ord, Rogaland fylkesbibliotek og Sandnes Sparebank.

Litt.Sandnes 2020