På Kodeklubben i Sandnes får du lære å lage kule spill og animasjoner, få datamaskinen til å tegne og regne for deg, lære om elektronikk, og mye mye mer.

Kodeklubben er en klubb for jenter og gutter fra 8 og oppover, som vil bli bedre kjent med programmering. Kodeklubben møtes torsdager på Sandnes bibliotek kl. 17:00 – 18:30. Vil du være med?

Våren 2019 kan vi tilby kurs i Scratch. Du kan lese mer om Scratch nedenfor. Kursene i micro:bit Blocks og micro:bit Python må dessverre utgå i denne omgang. Vi satser på at disse kommer tilbake igjen senere!

Oppstart nå i vår er etter vinterferien, 07.03 og vi fortsetter hver torsdag fram til 11.04. Datoene er altså 07.03, 14.03, 21.03, 28.03, 04.04 og 11.04.

Invitasjoner er nå sendt ut til alle som fikk plass i denne omgang. Dere på venteliste hører fra oss! Vi prøver å arrangere ekstrakurs så ofte som mulig.

Alle kursene er gratis og stiller ingen krav til forkunnskaper og all programvare for å lære kodingen er gratis.

Ta med egen bærbardatamaskin. Vi har et svært begrenset antall maskiner til utlån. Det fungerer bra med Chromebook og Mac.

Medfølgende foresatte og voksne er hjertelig velkommen på alle våre kurs.

Scratch – Passer for deltakere fra 8 år

https://scratch.mit.edu

Scratch er et visuelt programmeringsspråk. Det fungerer nesten som Lego. En har digitale Lego-klosser som en kan bygge opp programmer med. Anbefales for helt ferske deltakere i alle aldre som ikke har programmert tidligere.

Translate »
Click to listen highlighted text!