Lørdag 18. februar inviterer Sandnes bibliotek deg til stort karneval.  Vi skal ha mange ulike aktiviteter på huset denne lørdagen da vi også feirer den Internasjonale Morsmålsdagen samtidig. Her ser du hva som skal skje:

kl 10 – 14 Karneval
Frivillige fra foreningen ALBA (den brasiliansk-portugisiske kulturforeningen) lover et forrykende karneval for store og små på tradisjonelt, brasiliansk vis. Åpent for alle. Gratis og passer for hele familien.

kl. 10.15 – 13.00 2 Ulike kreative verksteder med Francis Kamau og Flavia Eugenia Lazea. Holdes gjentatte ganger i løpet av dagen. Varer ca. 20 min. Billett fås ved ankomst.

kl. 11 Marianne Stenerud og Sadiya Ahmed Ali har med seg et rødt eventyregg. Der bor det modige, fargerike og litt farlige eventyr. Dere får høre om heksen Dhegdheer og en forunderlig historie om en liten heltemodig orm. Fortellingen passer for barn fra 3 – 6 år, og fortelles på norsk og somalisk. Gratis, men “billett” fås ved ankomst.

kl. 12 Opptog/prosesjon – for alle

kl. 12.30 Kostymekonkurranse – for alle, påmelding i løpet av dagen

kl. 13 Velg mellom eventyr på flere språk. Vi  feirer som nevnt også Den internasjonale Morsmålsdagen. Derfor er det denne dagen tilbud om å få høre eventyr på norsk, i tillegg til somalisk, arabisk, og kanskje enda flere språk.Gratis, men “billett” fås ved ankomst.

Arrangementet passer for hele familien. Kom og bli med og husk å kle deg ut også.