HØLE BIBLIOTEK

Høle bibliotek ligger i Høle barne- og ungdomsskule og er en kombinasjon av skole- og folkebibliotek. Biblioteket er et meråpent bibliotek og tilbyr deg adgang til lokalet og samlingen fra kl. 13-22 på hverdager og 10-16 om lørdagen. Ønsker du hjelp til å finne en bok eller annet anbefaler vi deg å komme når biblioteket er betjent.

Åpningstid:
man-fre 13-22
lør-søn 10-16

Betjent åpningstid:
man 17-19
ons 10-13
tors 17-19

Slik bruker du åpent bibliotek:

Når biblioteket er ubemannet kan du som låner bruke lånekortet ditt og tilhørende pinkode for å komme inn i biblioteket. Lånekortet og pinkoden brukes også på utlånsautomaten.

Alle som er over 15 år kan bruke biblioteket når det er ubemannet. Barn er velkomne i følge med voksne.

Reservert materiale kan hentes på egen hylle ved skranken. Har du bestilt inn bøker fra et annet bibliotek må disse hentes i bemannet åpningstid.

Retningslinjer for bruk av ”Det åpne biblioteket”.
Når biblioteket er ubemannet, så er du selv ansvarlig for å benytte de tilgjengelige tjenestene på en forsvarlig måte. Hærverk blir politianmeldt.

Ønsker du å låne noe med deg hjem, så bruker du utlånsautomaten til dette. Følg instruksjonene på skjermen. Skulle det oppstå en feil, slik at du ikke får lånt, kom tilbake i bemannet åpningstid.Husk å forlate biblioteket når det stenger. Beskjed blir gitt over høytalerne og innbruddsalarm blir aktivert.

Translate »
Click to listen highlighted text!