Ebøker

Last ned appen Allbok fra App Store eller Google Play. Det er også mulig å lese e-bøker inne på selve nettsida til Allbok. Opprett brukerkonto og koble til lånekortet ditt. Hvis du kun har et lokalt lånekort må dette registreres på nettsida og ikke i appen. Er du elev ved en skole i Rogaland kan du logge på med FEIDE.

Hvert bibliotek har et begrenset antall lisenser per e-bok, og det kan derfor forekomme ventelister på populære bøker i Allbok, på samme måte som i den fysiske samlingen.

Lånetid på e-bøkene er generelt 21 dager. Når tiden er omme, blir de automatisk levert inn. Hvis du er ferdig med boken før denne tiden, kan du levere inn selv.

 

PressReader

Du kan lese aviser fra hele verden med appen fra PressReader. Appen laster du ned til smarttelefon, fra der du vanligvis laster ned apper til mobilen din. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til ferske aviser og tidsskrifter hjemmefra i sju dager, er å åpne appen når du er innom biblioteket og koblet til vårt trådløse nett. Etter sju dager fornyes tilgangen ved å stikke innom biblioteket og  gjenåpne appen. Det kan du gjøre i alle biblioteker som tilbyr tjenesten PressReader.

Det er også mulig å bruke PressReader i nettleseren. Adgang får du på bibliotekets datamaskiner eller via Min side – Digitale tjenester.

Translate »
Click to listen highlighted text!