Det første barnet på månen av Bjørn Arild Ersland og Lars Aurtande

Peter har fått en helt spesiell fødselsdagspresang. Som det første barnet i verden skal han sendes alene i en rakett til månen. Det er mamma som skal få æren av å trykke på knappen som skyter ham ut i det uendelige verdensrommet.

Men har Peter egentlig lyst å bli sendt alene til månen?

Det første barnet på månen er en eksperimentell fortelling om russisk romfartsestetikk og verdensrommet, som passer for barn som vil lese en litt skummel bildebok om spesielle fødselsdager og romskip.

 

 

Apollo av Bjørn Ingvaldsen

Vet du hvem som egentlig var førstemann på månen? I Bjørn Ingvaldsens fartsfylte roman får du svaret. Apollo er historien om hvordan Georg fra Sandnes blir involvert i romkappløpet mellom Sovjet og USA på slutten av 60-tallet.

Georgs familie har en fabrikk som produserer verdens fineste modelltog. Teknologien som brukes til modelltogene er så god at NASA blir interessert, og slik starter et ellevilt eventyr som involverer spioner, døvetolker, Figgjo og storpolitiske konflikter!

Denne spennende og morsomme røverhistorien anbefales til alle som er glad i god underholdning og alternative fakta.

 

 

Baksiden av Endre Lund Eriksen

Faren til Katrine vinner en reise ut i verdensrommet. På vei rundt månen krasjlander romskipet, og Katrine og moren tror at faren er omkommet.

Noen måneder senere begynner merkelige ting å hende i livet til Katrine. Hun får noen kryptiske meldinger som virker å være sendt fra faren. Samtidig blir hun kjent med en hacker på internett og får besøk av misjonerende mormonere på døren. Hva er det som skjer?

Baksiden er en samfunnsaktuell, spennende og småskummel månethriller, som var nominert til Uprisen i 2017.

Translate »
Click to listen highlighted text!