Bibliotekets tilbud til barnehager

Lesestund

Annenhver onsdag tilbyr vi lesestund for barnehager. Våre formidlere leser og synger fra aktuelle bildebøker, dikt, rim, regler og eventyr. Passer for barn i alderen 3 – 6 år. Lesestunden er gratis, men krever påmelding. Se en oversikt over vårt program og bestill plasser til lesestund her; https://sandnesbibliotek.no/detskjer/.

Ta gjerne kontakt om din barnehage ønsker å avtale lesestund eller annet, utenom vårt faste program.

Spørsmål om lesestunder og andre avtaler rettes til post@sandnesbibliotek.no / tlf. 94165957.

Barnehagebesøk

Alle hverdager har vi besøk av barnehager og avdelinger. Hit kan dere komme for å lese, leke, tegne, eller være sammen. Vi har et eget småbarnsrom for de minste barna (0 – 3 år). Det er mulig å spise nistematen i foajeen.

Bokkasser / Langtidslån

Alle barnehager kan bestille bokkasser til henting på biblioteket. Fyll inn ønsket tema eller andre ønsker i skjemaet, under. 

Skal bøkene til et spesielt prosjekt, ber vi om at bestillingen kommer inn i god tid, slik at bokkassene blir klare i tide. Ordinær utlånstid for barnehager og institusjoner er to måneder.

Biblioteket tilbyr også langtidslån av bøker til barnehager (50 – 100 bøker i seks måneder). Antall bøker og bokønsker føres inn i skjema, under. Husk å oppgi at bøkene ønskes på langtidslån.

Bokkassene klargjøres på biblioteket, men må hentes og leveres tilbake av barnehagene selv. Tilbudet er gratis, men bøker som ikke leveres tilbake, må erstattes.