Simona Ahrnstedts trilogi, Bare én natt, Bare én hemmelighet, og Bare én risiko, er perfekt lesestoff for deg som vil vekk fra virkeligheten en liten stund. Det er kjærlighetsromaner, med forviklinger og en handling som også går uavhengig av den romantiske historien. Bøkenes handling er stort sett satt til Sverige – og et relativt aristokratisk og rikt miljø.

Bare én natt handler om Natalia og hennes problemer med den aristokratiske og dysfunksjonelle familien sin og familiefirmaet som faren leder. Inn i problemene hennes kommer David Hammar, som har sine egne motiver for hevn, og kjøper opp familiefirmaet. Det blir konflikter av sånn.

I Bare én hemmelighet følger vi Natalias brødre gjennom etterdønningene av oppkjøpet.  Yngstebroren Alexander prøver å finne fotfeste hjemme i Sverige igjen etter å ha bodd i USA en lengre periode. Han faller for en lege, som reiser ut for Leger uten Grenser og diverse andre veldedige organisasjoner. Utsendt til Tsjad blir hun plutselig kidnappet, og en redningsaksjon blir satt i gang.

Eldstebroren som har vært den som skulle arve familiefirmaet, går deprimert gjennom hverdagen før han får sin vekkelse gjennom diskusjoner med familiens vaskedame.

Den tredje boken omhandler en journalist og en tidligere elitesoldat (som er med på redningsaksjonen i bok 2). Handlingen her finner hovedsaklig sted i Kiruna, helt nord i Sverige. Her kommer de innpå religiøse samfunn, en sex-leir fra 60-70-tallet og PTSD.

Hver bok er egentlig frittstående, (på rundt 600 sider per bok) men de er satt i samme univers. Jeg setter egentlig veldig pris på at handlingen er så nær som Sverige. De er underholdende skrevet.

Translate »
Click to listen highlighted text!