Har du lyst til å lese mer? Få litt inspirasjon til å lese annet enn det du vanligvis leser? Et nyttårsforsett kanskje?

Sandnes bibliotek har en utfordring for lesehester, og de som gjerne skulle lest mer: #sandnesleser2017:

#sandnesleser2017 from Sandnes bibliotek on Vimeo.

Vi starter året i januar med listen – så jobber vi oss gjennom 12 punkter i løpet av 2017:

• En bok fra en sjanger du ikke vanligvis leser
  • En bok du eier, som du ikke har lest.
  • En bok du har ønsket å lese lenge
  • En bok du kan lese ferdig på en dag.
  • En bok du kan lese ferdig på en helg
  • En bok hvor handlingen er satt til et sted du gjerne skulle reist til.
  • En bok med bare ett ord i tittelen.
  • En bok som har blitt filmatisert.
  • En bok som garantert gir deg glede.
  • En bok som kom ut året du ble født.
  • En bok utgitt i 2017
  • Første boken i en serie du ikke har lest før.

Hver måned minner vi på utfordringen på vår instagramkonto: @sandnesbibliotek – eller våre hjemmesider http://www.sandnesbibliotek.no (synes du et punkt ser kjekkere ut enn de andre, er det lov å hoppe frem og tilbake på listen ?)

Merk med #sandnesleser2017 når dere poster på sosiale medier – så kan vi komme sammen og få nye #lesetips! #sandnes #leseutfordring #nyttårsforsett #litteratur  #1år12bøker.

Bli med!