Mandag, 23.04, var verdens bokdag. Det ble markert på Sandnes bibliotek ved at 150 8. klassinger fra Giske ungdomsskole deltok på forfattermøte med Ørjan Karlsson. Forfatteren er aktuell med fantasyserien Bifrost, og den første boken i serien, som heter Nattspeilet.

Karlsson holdt et spennende, interessant og underholdende foredrag om sin siste bok, Nattspeilet, og om fantasy som sjanger. Visste du for eksempel at fantasy deles i to kategorier, «high fantasy» og «low fantasy»? Eller at du etter å ha lest Nattspeilet kan spille et spill i boka? Åttendeklassingene fikk spille spillet med forfatteren av boka – noe som fikk et spennende utfall!

Vi takker både åttendeklassingene på Giske ungdomskole og forfatter Ørjan Karlsson for besøket!

Velkommen tilbake til Sandnes bibliotek.