Vet du ikke hva du skal finne på i din vinterferie? Da må du komme deg til Sandnes bibliotek for der skjer det masse spennende saker:

Mandag 27. februar kl 10 og 12:
Dukkeforestilling med Teater Joker. Har du hørt om en maskin som sier tut tut når man putter inn en tomflaske? Det har nemlig Reven og Grisungen og sådan en maskin vil de også ha. Forestillingen baserer seg på en bok av Bjørn F. Rørvik og passer for barn fra 3-9 år. Varighet ca. 45 min.

Tirsdag 28. februar kl. 12
Bjørn Ormstad har møtt mange giftige og farlige slanger i sitt liv. Nå kommer han til Sandnes bibliotek for å fortelle om disse spennende dyrene. Dette passer for både barn og voksne og varer ca. 45 min.

Onsdag 1. mars kl. 10 og 12:
Francis Kamau viser deg hvordan du kan lage fabeldyr av melkekartonger og plastflasker – kun fantasien setter grenser. Verkstedet kl. 10 er forbeholdt SFO-er og gjelder bare med påmelding, verkstedet kl. 12 er åpent for alle. Max 30 får plass, så vær tidlig ute.