Fumio Sasaki gikk fra å være en rotekopp med huset fullt av unødvendig skrot til å bli minimalist – av den ekstreme sorten. I den ettårige prosessen gikk han fra å eie tusen ting til å eie femti(!). Ikke nok med det, han ble både lykkeligere, sunnere og tynnere. Tror vi på dette? Har det virkelig noe for seg å tømme hjemmet for alt vi ikke har bruk for eller bruker? Ja, absolutt. Det er fullt mulig å rydde seg til et enklere liv. Med få ting sparer du ufattelig mye tid. Du slipper å rydde, du slipper å velge mellom titalls og hundrevis av klesplagg hver morgen, de få tingene du har, har alle sin faste plass – du slipper å bruke tid på å lete etter ditt og datt fordi du ikke lenger har det. For en befrielse! Denne leseren er begeistret.

Dette er en bok om å kvitte seg med ting, ikke å rydde og organisere. Nesten alt skal vekk!

Den nøye utvelgelsen av ting som er verdt å beholde og de bevisste valgene i forhold til kvalitet overførte Fumio Sasaki fra ting til mat – det ble viktigere hva han spiste. Heller enn å stappe seg med billig og lettvint junkfood ble han nøye i utvalget av råvarer.

En inspirerende og velbegrunnet bok om hvorfor du bør si nei til overforbruket og velge minimalisme. Boka er en bestselger i Japan og oversatt til en rekke språk. Man tør anta at den også slår godt an på det norske markedet nå som minimalismebølgen så smått skyller over Europa.

Translate »
Click to listen highlighted text!