BARN OG UNGDOM

Skoleelever anbefaler

Skoleelever anbefaler

De siste ukene har vi har hatt besøk av tre åttendeklassinger i arbeidstrening. De har alle plukket ut og skrevet om noen av sine favorittbøker. Les mer her!

les mer

Visste du at…

… vi har fått Nintendo Switch i barneavdelingen?

«Han slo ut med hendene og snudde seg rundt, sånn at alle kunne se.
Og dessverre: alle så.
Mannen som lå og snorka på solsenga foran meg for sammen og sperra opp øynene. Ikke så rart, kanskje, når utsikten hans var rett på pappas store og lysegrønne rumpe.»

Heidi Linde,
Pyms mislykka sommerferie, (2016)

Lånetips for barn

Monsteret i natten

Monsteret i natten

Hele byen er skremt av monsteret som herjer i natten. Men Frank vet at monsteret ikke er farlig. Frank vet at monsteret bare vil kose. De andre barna og de voksne forstår det bare ikke.

les mer

Lånetips for ungdom

Nå er alt

Nå er alt

Mange ungdomsbøker tar opp vanskelige temaer som mobbing, spiseforstyrrelser, depresjon og selvmord. Denne boken har en hovedperson, 17 år gamle Hadley,  som tilsynelatende har alt. Hun får gode karakterer, har mange venner, hun er god i idrett og familien er...

les mer
1000 dagar

1000 dagar

Johanna har hatt en deilig sommerferie. Hun har vært i tre land, og lest 27 bøker. Hun gleder seg til å begynne på ungdomsskolen, og kommer heldigvis sammen med bestevennen gjennom hele livet, Georg. Men da han dummer både seg selv og Johanna ut første skoledag,...

les mer
Translate »
Click to listen highlighted text!